Kan man klippe sig selv med en køkkensaks?

Ifølge mangemillionæren Karsten Ree er det bestemt en mulighed at klippe sig selv med en køkkensaks eller allerbedst en papirsaks. Han har nemlig ikke været til frisøren i mere end 40 år. 

I stedet har han klaret klipningen selv ved hjælp af en lille papirsaks. Men spørger du en frisør, om du kan bruge en køkkensaks, når du skal i gang med at klippe dig selv, så går den altså ikke. 

Det er alfa og omega med en god frisørsaks

Når du skal i gang med at klippe dig selv, er det alfa og omega, at du har en god frisørsaks til formålet. Havde du tænkt dig at hive den gamle slidte køkkensaks frem fra skuffen, kan du godt glemme det. Den har nemlig intet at gøre i dit hår, da den højst kan hjælpe dig med en frygtelig frisure og derefter en masse dårlige hårdage.  

Skal du til at være din egen frisør derhjemme, skal du derfor først og fremmest have fat i en rigtig god frisørsaks. Denne type af saks skaber det bedste resultat og er et af de vigtigste redskaber i forbindelse med en klipning. 

Du skal bruge en skarp frisørsaks, der er designet specielt til at klippe i hår. Ved en klipning er det spidsen af saksen, der skal bruges for, at du har den bedst mulige kontrol over klipningen. Det er lige præcis en af grundene til, at du ikke kan bruge en køkkensaks, da den har afrundede ender. 

Køb din frisørsaks online

Har du ikke lyst til at købe en frisørsaks i en fysisk butik, kan du finde dem mange steder på nettet. Her har du desuden rig mulighed for at læse om de forskellige frisørsakse. 

Derudover kan det være en god idé at kigge på andre kunders anmeldelser eller læse diverse tests af de frisørsakse, der er på markedet.  

Se instruktionsvideoer inden du klør på med saksen

Inden du går i gang med at klippe dig selv eller et andet familiemedlem med din nyerhvervede frisørsaks, bør du kigge på diverse instruktionsvideoer på nettet. Ved at se på videoer med hele klippeprocessen er du forberedt på, hvordan du klipper de forskellige frisurer. I sådanne instruktionsvideoer kan du ligeledes typisk se, hvilke redskaber du har brug for udover frisørsaksen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *